E bukura e veres, te pakten perkundrjet frutave dhe perimeve, eshte qe ka mjaftueshem nga te gjitha. Gjithashtu, mundesia e zgjedhjes te jep te drejten te jesh i llastuar, te zgjedhesh me te mirat dhe te kesh dengla ne shijet e tua. Ky version nuk gatuhet, keshtu qe ta keni parasysh qe e kam me gjithe mend per denglat, pasi duhet te jene perfekte.
Ju duhen domate, kastraveca, qepe, hudher te cilat duhen prere ne copa te vogla. Shtoni 1 luge kripe, 2 luge vaj ulliri, 2 luge udhull vere te kuqe dhe lereni ne nje tas te madh. Shtypini me nje pjate dhe vendosni siper nje peshe. Arsyeja eshte qe keto lloj perberesish kane nevoje te rine bashke te marinohen.
Pas 30 minutash jane gati. Ne nje blender, me bejini pure por me shpejtesi te ulet. Shtoni edhe 1 luge vaj ulliri tjeter. Sapo pureja te jete tamam pure pa copa perimesh, eshte gati.
Hidheni ne nje pjate dhe shtoni pak domate qershi, qepe te njome dhe pak vaj ulliri siper.
Nje pjate super e fresket qe te merr ne qafe..Mos harroni ta shoqeroni me pak buke me farra te cilen e keni thekur me perpara me vaj ulliri, pasi nje Gazpacho pa pakez buke te thekur sikur nuk shkon.
Show Comments (0)