Toptha Cokollate plot energji

Kjo nuk eshte recete tamam – thjesht kombinohen ca perberes te cilet te zgjojne. Jane ideale per te nisur diten sic duhet per ata qe vdesin per pakez cokollate por edhe fantastike per ta perdorur si embelsire pas nje darke te gjate te gjate, plot vere ku jeni pakez ne gjume dhe keni nevoje te zgjoheni per cfare do lloj arsyeje 😛

Perberesit:

  • 150g tershere;
  • 150g bajame;
  • 20 kumblla te thata;
  • 2 luge maple syrup (ose mjalte);
  • 150ml kafe ekspres – e ftohur;
  • 4 luge gjalp bajamesh (ose gjalp);
  • 4 luge copeza are kokosi;
  • Pak kripe;
  • 2 luge farra chia;
  • 2 luge kakao;
  • Per dekorim;
  • Copeza cokollate te zeze;
  • 2 luge kakao.

Pergatitja

  1. Te gjithe perberesit e thate duhet te jene te copetuara teresisht (vendosini ne nje grirese). Pastaj shtoni perberesit e tjere dhe miksojini deri sa te behet nje mase ngjitese.
  2. Lagni duar me uje, dhe krijoni toptha me duar. Sduhet te jene shume te medha pasi mezi do te ftohen.
  3. Shtoni siper copezat e cokollates te zeze dhe pluhurin e kakaos. Ne kete pike mund te keni cfare te doni se cdo gje qe do ti hidhni siper do ti ngjisi.
  4. Futeni ne akull per rreth nje ore dhe gati per tu ngrene.

Nje shenim i vogel. Eshte e rendesishme te kuptohet qe te gjitha keta perberes jane te lezetshem por edhe mund nderrohen me te tjere.

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Si te pergatisim akullore me banane.

Akullore me vetem nje perberessssss: Banane. Problemi me i madhe qe ne kemi me ...

Mini-kekët “Madeleine”

Fine si vetë emri i tyre! Duken si biskota, por në fakt “Madeleine” janë ...

Dashuria me Grand Marnier: Grand’O vere-vjeshte 2016

Grand Marnier per mua ka shume e shume kujtime te definuara shume mire dhe ...

Specialitet Indian: Pule me Gjalp Murgh Makhani

Ky specialitet indian ka shume e shume zgjidhje per tu gatuar, por modeli im ...

Eskallop viçi me limon

Më pëlqen të kem pjata të zgjedhura paraprakisht sa herë shkoj në restorante që ...

Souffle me limon

Mund të jetë thjesht shija ime, por ëmbëlsirat tejet të sheqerosura më kanë tërhequr ...