Në vend që të zgjidhni salcat e supermarketeve, nuk ju kushton asgjë të përgatisni salcën tuaj të domateve, të bërë në shtëpi, për makaronat tuaja.
E bukura e saj? Bëhet vetëm për 25 minuta dhe është mjaft e shëndetshme!
Nëse doni të eksploroni më tepër receta salcash të njohura për çdo lloj ushqimi, klikoni këtu.
Përbërësit
3 lugë gjelle vaj ulliri
400 gr domate të grira në rende
1 lugë gjelle rigon
Kripë dhe piper i zi, sipas shijes
Përgatitja
- Hedhim të gjitha përbërjet në një tenxhere të ziejnë ngadalë për 20-25 minuta. I trazojmë herë pas here, derisa të trashen.
- Kripën dhe piperin alternojeni, duke provuar salcën herë pas here. Sigurohuni që t’i keni hedhur pak në fillim, për t’i shtuar më tepër sipas dëshirës. Mund t’i shtoni dhe borzilok për shije.
Makaronat tuaja do të jenë më të mira se kurrë!
Show Comments (0)