Kur je nga ata njerezit qe preferon qe te levizesh me cooler me vete kur shkon ne plazh, zakonisht fillon e mendon qe cooleri nuk eshte vetem per tu hidratuar por edhe per tu ushqyer. Ky sanduich do ju lejoje te merrni rrugen dhe te eksploroni vende te reja, me vlera ushqimore te cilat nuk ju rendojne stomakun me vete.
Parimisht ju duhet nje buke shume e mire dhe e shijshme. Mundesisht nga ato me shume farra dhe te zeza. Njera fete e bukes lyjeni me salce kosi( filadelfia eshte me seksi por pak me e rende – salca e kosit eshte e lehte dhe freskuese). Feten tjeter me avokado te shtypur. Normalisht marinojeni me goxha kripe dhe piper. Feten me salcen e kosit ndoshta edhe pak vaj ulliri.
Preni ne copa karrota, qepe, kastraveca, domate. Marinojini me kripe piper, vaj ulliri dhe uthull balsamike. Sekreti ketu eshte perdorimi i sallates jeshile. Ndryshe asgje nuk do rrije bashke dhe do beheni zhul. Mbusheni me sallate jeshile. Siguron freski ne sandwich, cdo gje rri bashke dhe shija eshte prape fantastike.
Kaq kisha. Shijojeni tani ne plazh dhe pastaj me falenderoni.
Show Comments (0)