Ne shqiperi, kemi fatin e mire qe rriten nje sasi shume e madhe domatesh. Keto te llojeve te ndryshme dhe me shije kaq unike sa nuk di ca te them. E bukura eshte qe sa i afrohesh tregtareve te frutave dhe perimeve fillon e ndjen ate aromen.

Kjo vjen nga tregtari i perimeve qe eshte poshte shtepise time, qe te jem realist nuk eshte se ka perzgjedhjen me fantastike te permieve, por ama kishte 4 lloje domatesh te ndryshme. 2 kokra nga secili lloj dhe jemi ON.

Pritini domatet si te doni, por me sa me shume siperfaqe eshte me mire. Marinojni me kripe dhe piper te fresket. Vendosni ne pjate qe te kombinohen me mjaftueshem mozzarella. Hidhini siper prape kripe dhe vaj ulliri. Nese doni pak aciditet shtoni edhe pak uthull balsamike por kryesisht vaj i ullirit mjafton.

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Sallate e Ftohte me fasule

Fasulet skane pse te jene perberes te merzitshem – sic karakterizohet nga koncepti jone ...

Torta “Sacher”

Më lejoni t’ju tregoj për një nga tortat e mia më të preferuara, krijuar ...

Speciale: Cheesecake Edicioni 1 – Versioni Klasik

Embelsirat jane NONA!  Cheesecake eshte fenomenal. Si fillim do ta nisim me nje recete ...