e nis me Fusion, pasi me bie rasti te shkoj shume shpesh dhe e njoh mire. Menune e ndryshojne afersisht cdo sezon, por disa pjata ngelen. Nese frekuenton zonen e TVSH, ne mendimin tim eshte nje nder vendet me te mira per te vizituar. Taraca gjate diteve me diell eshte super – por mos harroni syzet e diellit se skeni zgjidhje.

Disa nga pjatat qe mendoj qe duhet ti provoni medoesmos jane:

Apetiser: Salata e ftohte e orizit

Pjate e pare: Fileto salmonit ne zgare;

Kategoria: Fine Dinning

Inovacioni per te gatuar 5/5

Pjatat jane te thjeshta dhe moderne. Menuja ndryshohet here pas here keshtu qe nuk bezdisesh nga te njejtat gjera. Kryesisht une preferoj te porosis nje proteine (mish ose peshk) dhe me nje shoqeruese.

Cmimi per person 4/5

Fusion eshte pak I shtrenjte per mesataren e restoranteve te tiranes por e shperblem me cilesi. Nje drake pune standard me nje sallate, nje pjate te pare dhe nje gote vere mesatarizohet ne 2500-3000 leke per person.

Sherbimi ne oraret e pikut 5/5

Zakonisht shkoj gjate orarit te drekes – pra business lunch. Duke qene se pjatat jane te thjeshta dhe moderne, nuk kerkojne kohe te tejzgjatur pergatitje. E mira eshte qe ka staff te dedikuar per restorantin keshtu qe perhere sme ka rene rasti te pres.

Vendodhja 5/5

Afer cdo pike kyce te zones te biznesit ne tirane. Vendodhje perfekte per te organizuar takime dhe dreka pune.

Parkimi 1/5

Nuk ka parkim te dedikuar por ka nje sere parkimesh me pagese verdalle. Ne Kohen qe po e shkruaj kete postim, trafiku ne zone eshte tejet I renduar prej punimeve keshtu qe rekomandoj te levizet me kembe.

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Sallata me laker pakez ndryshe me majonez dhe uthull molle

Koncepti i sallates ne rajonin tone eshte kryesisht i lidhur me thjeshtesine qe kombinojne ...

Pufka me djathë Parmixhan

Këto pufka më kujtojnë disa “qofte” me djathë, që i marr sa herë ndaloj ...

Receta bazike: Pulë e skuqur

E hasa këtë recetë me emrin Pula “Maryland”, dhe  ekziston vërtet një gatim i ...

Vegan Raw Carob bon-bons

This is one of the easiest recipes for bon-bons with carob powder out there! ...

Tortë me gjizë dhe fruta pylli

Receta e sotme nuk kërkon fort mund për t’u përgatitur, po të përjashtojmë pandispanjën ...

Torta Mimoza

Jemi në shkurt, dhe krahas Shën Valentinit, le të mos harrojmë edhe lulet mimoza, ...