E keni parasysh ate pjesen gjate gatimit qe do te engledisesh me dicka. Per kete eshte ky cockatail.
Ju duhen
- Nje dore manafera
- Nje luge sheqer
- Nje teke e gjysem gin
- Lengun e nje gjysem lime
- uje i gazuar (soda water)
- borzilok
Pergatitja
- Shtypni manaferrat me sheqerin ne nje tas te vogel. Ne varesi te preferences tuaj mund te hiqni farrat ose jo. Une i preferoj me farra pasi heqja e tyre zvogelon masen.
- Ne nje shaker, ose nje kavanoz te madh (ne shume raste kur skam shaker, kavanozat e medhenj jave fantastike per cocktails) hidhni akull (shume akull), gin-in, manaferra e shtypura me sheqer dhe lime.
- Shake mire. deri sa te formohet nje shtrese e ftohte ne pjesen e jashtme
- Ne nje gote, hidhni disa kuba akulli te medhenj, kulloni masen e cockatailit dhe mbusheni goten me ujin e gazuar.
- Deokorojeni me borzilok