Vezet e skuqura per mua jane ushqimi me perfekt I cdo gjeje – praktikisht I kane te gjitha bashke, dhe me e bukura, behen gati menjehere. Gjithcka eshte si perhere, pak gjalp, pak vaj ulliri dhe veza.
E vetmja gje qe duhet te shtoni eshte nje lloj ereze. Erezat, ne nxehtesine e vajit, transformohen dhe I japin vajit nje shije tjeter, sikur nuk eshte vaj ulliri…
Hidhni vajin, shtoni pak paprika, sapo te nxehet, skuqni vezen sic dini vete.
Kur ta hidhni ne pjate, marinojneni vezen me kripe dhe piper, dhe shoqeroheni me pak djath dhe buke fshati.
Super fantastike dhe ne te njejten kohe nuk keni pse e vrisni mendjen nese digjet paprika pasi veza behet aq shpejt sa nuk arrin. Sic mund ta shihni, mund te perdorni gjithfare lloj erezash qe te transfromoni vajin ku vezet te skuqen.
Kaq kisha per sot. Nje fundjave te kendshme. Prisni #delicioustravels kete fundjave pasi nuk na rri ne nje vend.