Disa nder faktoret qe me bejne qe te shkruaj kete postim eshte kryesisht i lidhur me faktin qe ka aq shume gjera verdalle sa nuk arrijme ti kalojme te gjitha. Hulumtimet e se shtunes mbrema perbejne ate periudhen kohore bosh midis drekes, gjumit te pasdites dhe drinks ne darke. Kam arritur te kuptoj qe shumica e njerezve jane online dhe ardallisen kot neper rrjete sociale ne kete kohe.
Si perfundim ne koken time keto jane disa gjera interesante, jo te lidhura domozdoshmerisht me ushqimin dhe absolutisht te kendshme:
- Nama sushi eshte nje vend goxha i kendshem nepermjet fotove qe e kam ne to-do listen e proves.
- KungFu Express sapo eshte hapur dhe gjithashtu duket nje gje interesante. Para disa kohesh isha ne Sofie dhe vitin e fundit ishte bere nje chain restorantesh ne te njejtin stil, qe ishin always full dhe ndryshe…ta shohim cfare eshte kungfu express…
- Isha ne Shijak dhe kam ngrene nje super berxolle, gatuar medium rare (ose fiorentine) se bashku me nje tave me zogj pule. Gjera goxha te kendshme. Restoranti ishte super gjigand ne hyrje te qytetit – emri sme vjen tani.
- Jane 5 gjera kryesore qe duhet te mesoni te beni ne kuzhine
- Te gatuash oriz
- Te preseh nje qepe
- Te mprehesh nje thike
- Heqja e halave te nje filetoje peshku
- Te besh pasta
- Te gjitha keto ua thote Gordon Ramsay – All time favourite chef of mine ne kete video
Nga ana tjeter postimet e fundit kete jave ishin:
Si te bejme spinaq me qiqra dhe veze te skuqur
Speciale e 8 marsit e sygjeruar nga @Pocifikim “Chocolate Ganache e embel si mamka”
Pasta me Spinaq dhe domate ne nje tigan
French toast i mbuluar me djathe krokant
Kaq kisha une.
Enjoy the long weekend dhe na falni per gjysem shqip gjysem anglisht, por you know 😉