Pasta me spinaq dhe domate ne nje tigan

Ditet e javes jane perhere te veshtira per te gatuar dhe per te gjetur kohe qe te hame gjera te mira – unless shkojme neper restorantet – ku kjo e fundit me eshte merzitur deri diku – but thats just me..

Ti kthehemi detyrave:

Ju duhen domate te prera, spinaq, borzilok, gjysem pako pasta te thjeshta, vaj ulliri, kripë dhe piper, 1 litër ujë, 1 qepë e prere holle, 2 hudhra, te prera imët dhe djath parmigiano i grire.

Cfare duhet te beni:

Shtoni qepen dhe hudhrat ne tigan me pak vaj ulliri derisa te kene arritur nje ngjyre te lehte kafeje. Me pas shtoni domatet, makaronat, kripe, piper dhe ujin. Tiganin e leme ne zjarr derisa te filloje te vloje dhe me pas fillojme ta trazojme derisa makaronat behen la dente dhe uji pothuajse avullon.

E provojme dhe shtojme kripe dhe piper ne se duhet.

I sherbejme ne nje pjate dhe i shtojme djath parmigiano te grire siper.

Une kryesisht preferoj ti ha ne tigan pasi pertoj te laj ene extra por zere se nuk e thashe.

Ju befte mire!!!

 

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Te gatuash per veten: Seria 4 – Merr dreken me vete

Te marresh buke me vete, e thene ne shqip i jep nje konotacion aq ...

Brownie vegane (sërish të shijshme)

Kam konsideruar seriozisht që ta provoj kuzhinën vegane, me hovin që ka marrë vitet ...

Jufka me pule ne tenxhere

Kjo eshte nje nga menyrat me the thjeshta per te bere jufka me pule ...

Banane me çokollatë & sprinkles

Gjithmonë duam rezultatin më të mirë me mundin më të pakët, dhe gatimi nuk ...

Krem limoni, ëmbëlsira më e thjeshtë në botë!

Të jemi të sinqertë, ëmbëlsirat janë nga gatimet më të vështira për t’u përgatitur. ...