E njohur me shume emra kreative qe nuk kam ndermend ti perkthej si “toad in a the hole”,  “gashouse eggs”, “a hole in one” dhe “spit in the ocean” kjo recete e thjeshte e vezeve te skuqura eshte po aq e shijshme.

Ta nisim sic duhet kete muhabet – sot eshte e ENJTE ne me fund dhe ne po pergatitemi per nje fundjave e karakterizuar nga parazitizmi dhe pertacia (ose dhe nete ta gjata rrugve, duke u perplasur nga lokali ne lokal dhe per te perfunduar tek PepperON – ça t’u doje xhani mo). Sido qe te jete zgjedhja, nuk ka asgje me te mire sesa te zgjohesh me nje mengjes te bere mire, qe eshte super i thjeshte dhe nder te tjera duket super borgjez per te nisur diten sic duhet ose me e keqja per te kuruar pak nga ai alkooli i keq i pire nje nate me perpara (e thene ndryshe – pini si njerez, dhe nese do pini, pini sic duhet :))

Mos harroni te marinoni vezet me kriper piper dhe rigon per nje super teksture dhe pasi ta ktheni, vendosni djath siper qe te shkrihet – e provuar qe ndihmon hangoverin 🙂

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Rizoto me djathë Gorgonzola

Vazhdojmë të pasurojmë rubrikën “Rizoto” me një tjetër pjatë të shijshme orizi, por ju ...

Fettuccine me pule dhe salce alfredo

Nje nder gjerat me interesante dhe te thjeshta per te gatuar jane pastat dhe ...

Si të përgatisim reçel qershie

Nga të gjithë reçelnat që përgatit ime më, dhe ajo bën vërtet shumë, sepse ...

Bëje vetë: Ragù bolonjeze

Nuk e di cilën markë salcash për pasta preferoni, por unë personalisht zgjedh “Barilla”-n. ...