Dreka ne tost – Sanduic me fileto vici, perime dhe provolone

Le te themi qe po punon te shtunen dhe ke nevoje per dicka te thjeshte per te ngrene per dreke dhe qellon qe keni nje fileto vici ne frigorifer qe po rri kot

Skuqeni fileton ne nje tigan, pasi e keni marinuar me pak kriper dhe piper – Mua me pelqen me gjak keshtu qe nuk eshte se do shume. Hiqeni nga tigani, lereni te rije pak, dhe gjate kohes vendosni qepet e prera, specat dhe kerpudhat ne tigan me pak vaj ulluri. Skuqini deri sa te fillojne te zbuten. Vendosini te gjitha siper bukes dhe tostojeni pak.

Nje detaj i rendesishem eshte lloji i bukes qe zgjidhni – Do ju rekomandoja cfare do lloj buke te zeze me fara – Jane SUPER

Ju mund te perdorni pule gjithashtu si proteina, por te keni parasysh qe pula ka nevoje per pak marinim ekstra (hudher)

E thjeshte fare, apo jo?

great sandwiches

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Koktejl karkalecash

Nga të gjitha ushqimet e detit, mund të them me siguri që karkalecat janë ...

Te gatuash per veten: Seria 4 – Merr dreken me vete

Te marresh buke me vete, e thene ne shqip i jep nje konotacion aq ...

S’mores: Biskota, marshmallow dhe çokollatë

Ne shqiptarët s’e kemi fort të përhapur kulturën e kampingut, dhe aq më pak ...

Bëje vetë: Ragù bolonjeze

Nuk e di cilën markë salcash për pasta preferoni, por unë personalisht zgjedh “Barilla”-n. ...